Γιώργος Πιτταροκοίλης

Giorgos PittarokilisO Γιώργος Πιτταροκοίλης, www.pittarokilis.com γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Brunel University του Λονδίνου.

Το 2001 μετοικίζει βορειότερα στα NorthEast Lincs όπου εργάζεται στη βιομηχανία τροφίμων σαν μηχανικός σχεδιασμού παραγωγής τροφίμων. Υστερα από 2 χρόνια εργασίας στην Αγγλία με κάποια διαλείμματα για worldwide backpacking από Αμερική, Ασία έως και Νέα Ζηλανδία, επιστρέφει στην ακμάζουσα Ελλάδα όπου τελειώνει στρατό, στη Λέρο και στα γύρω νησιά και κατόπιν εργάζεται σε εταιρεία εμπορίας δομικών υλικών.

Το '06 ξεκινάει το δικό του Τεχνικό γραφείο, 'Μετάπλαση Κτηριακή Ανακαίνιση', www.metaplasis.gr, το οποίο δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στις ανακαινίσεις κτηρίων, στο σχεδιασμό χώρων και στις ειδικές κατασκευές.

Το '11 ιδρύει την εταιρεία CASSANDRA CUCINE, www.cassandracucine.com, η οποία λανσάρει στη διεθνή αγορά ένα ιδιαίτερο σχέδιο ντουλαπιών κουζίνας, το οποίο έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Το '12 η κουζίνα εκτείθεται στο Dubai και το '13 βραβεύεται ώς η κουζίνας της χρονιάς για σχέδιο και καινοτομία στη διεθνή έκθεση Ambiente της Φρανκφούρτης. Το '14 η κουζίνα εκτείθεται στο Salone del Mobile στο Μιλάνο και ήδη η collection μεγαλώνει με νέα μοντέλα.

Παράλληλα, ο Γιώργος αρχίζει νέες συνεργασία για σχεδιασμό επίπλων living με το εργοστάσιο ARCHBONE, www.archbone.net.

Η συνέχεια επί της αγοράς.